mit CV

Her kommer en kort opsummering af, hvad jeg har lavet indtil nu:

  • Forår 2009 til 2010. Studentermedhjælper og journalist for Grafisk Arbejdsgiverforening.

Hos Grafisk Arbejdsgiverforening har jeg hovedsageligt arbejdet med at skrive artikler til medlemsbladet “De Grafiske Fag”. Bladet dækker udviklingen i den grafiske industri ofte fra et økonomisk/ ledelsesmæssigt perspektiv. Hos GA har jeg lært meget om at arbejde på en journalistisk arbejdsplads, og jeg har lært at grave ned i researchtunge emner – uden at begrave mig selv. Se eksempler på mit arbejde i menupunktet “Artikler” og læs også min anbefaling under “Anbefaling”.

  • 2008, optaget på journaliststudiet på Syddansk Universitet.
  • 2006 til 2010. Kystlivredder for Trygfonden Kystlivredning.

Okay indrømmet, jeg er en vandnørd. Jeg har altid dyrket svømning som sport i min fritid, og det førte til at jeg i 2006 fik et sommerferiejob som kystlivredder. Arbejdet har lært mig meget om at være selvstændig og ansvarlig, på stranden er det ingen, der holder dig i hånden, når det bliver alvor, og der er brug for en livredder. Jeg planlægger at forsætte med at bruge mine somre på stranden, men nu ser jeg mere arbejdet som en hobby.

  • 2007, 4 måneder på Ry Højskole.

Lidt pigesur over at jeg blev vraget ved mit første forsøg på at komme ind på journaliststudiet, valgte jeg at tage på højskole for at forbedre mine chancer til næste optagelsesprøve. På højskolen blev jeg kun endnu mere sikker på, at bladsmøreriet var det rigtige for mig.

  • 2006 – 07. Seks måneder udlandsophold.

Sammen med to kammerater pakkede jeg i 2006 rygsækken og rejste til Australien og New Zealand i et halvt år. Det gav mig en god “tan”, en masse røverhistorier at fortælle og en stor personlig udvikling.

  • 2006, 4 måneders værnepligt ved Telegrafregimentet i Fredericia.

Tja, jeg lærte da at pudse støvler.

Tekniske kompetencer:

I forbindelse med studie og job er jeg efterhånden blevet dus med datamaterne. Jeg har kender derfor til følgende computerprogrammer:

– Photoshop

– CMS-systemer

– Liquid

– Dalet

– Flash

– Microsoft Office-pakken

Jeg besidder desuden et almindeligt kørekort.

Reklamer